Х'юстон мала роман з асистенткою

16 лютого 2012, 10:50

Після трагічної смерті американської співачки Вітні Х'юстон у пресі почали з'являтися нові подробиці з її життя. Так, зірці закидають нетрадиційну сексуальну орієнтацію та роман із асистенткою.

Про це пише "Экспресс-газета" із посиланням на "Daily Star" та "Us Weekly".

За словами активіста Пітера Тетчела, який бореться за права геїв, Вітні все життя приховувала свою справжню орієнтацію. Мовляв, саме це і стало причиною її смерті.

На думку Тетчела, саме через те, що співачці постійно доводилося брехати, вона вживала наркотики і пила.

"Це дуже важливо: пролити світло на цей аспект її життя", - заявив активіст, який розповів, що у 1980-му році Вітні мала роман з жінкою.

"Вони були дуже люблячою парою. Можливо, саме її нездатність прийняти це у собі і неможливість висловлювати любов до інших жінок і призвели її до саморуйнування. Шлюб з Боббі Брауном був для неї катастрофою", - запевнив Тетчел.

Вітні нібито приховувала свою нетрадиційну орієнтацію 

Активіст не оголосив ім'я коханки Х'юстон, але більшість джерел свідчать, що нею була колишня асистентка співачки Робін Кроуфорд.

Після смерті Вітні один із американських журналів опублікував прощальні слова Робін.

"Вперше я зустріла Вітні, коли мені було 16, і відразу зрозуміла, що вона особлива. У неї була шкіра персикового кольору, і я подумала, що в Нью-Джерсі ніколи не зустрічала нікого, схожого на неї. Не можу повірити, що тепер не зможу обійняти її, ніколи не почую її сміх", - написала екс-асистентка Х'юстон.

Про нетрадиційну орієнтацію співачки говорять і інші люди з її оточення. Наприклад, сестра екс-чоловіка Вітні Боббі Брауна запевняє, що кілька разів бачила її з жінками.

А сам Боббі у своїй автобіографії написав, що в шлюбі у неї був "свій зиск", можливо, натякаючи, що для Вітні їхній союз був лише прикриттям.

Колишній охоронець зірки теж повідомив у своїй книзі, що Робін якось дала Х'юстон ляпаса, побачивши її флірт з чоловіком. Також він стверджував, що співачка приплачувала своїй піарниці, щоб та тримала їхні стосунки з асистенткою у таємниці.

Нагадаємо, 48-річна Вітні Х'юстон була знайдена мертвою у готельному номері в суботу 11-го лютого. Похорон зірки відбудеться в суботу 18-го лютого.

Фото AP з сайту My Fox New York

IDEALMEDIA