Саркозі обшукали, а Брюні не вагітна

4 липня 2012, 12:20

У помешканні та офісі колишнього президента Франції Ніколя Саркозі був проведений обшук. Причною стала підозра Саркозі у незаконному фінансуванні своєї президентської кампанії 2007-го року.

Тим часом дружина екс-президента, Карла Брюні, спростувала чутки про свою вагітність.

У вівторок, 3-го липня, слідчі провели обшук вдома і в офісі екс-президента Франції Ніколя Саркозі, повідомляє "Московский комсомолец" з посиланням на "Le Monde".

"Поліцейські з відділу фінансових злочинів та суддя з Бордо Жан-Мішель Жантіль у вівторок вранці провели обшук вдома у Карли Брюні-Саркозі, у кварталі вілли Монморансі у 16-му окрузі Парижа, у кабінеті адвокатів "Арно, Клод і партнери", де Саркозі є співвласником, і в новому офісі, наданому президентові", - зазначає французьке видання.

Саркозі відповідатиме за незаконні дії? 

Раніше суддя Жантіль на підставі показань свідків запідозрив, що Саркозі у 2007-му році особисто їздив додому за готівкою до власниці компанії "l'Orea" Ліліан Бетанкур. Ці гроші, нібито, пішли на фінансування передвиборчої кампанії майбутнього президента.

Саркозі, судовий імунітет якого закінчився 16-го червня, два дні по тому надіслав слідчому копію свого щоденника з поясненнями. Він розраховував зняти з себе підозри. Проте робочий графік президента може зняти лише частину питань.

Судовий слідчий цікавиться метою зняття 400 тисяч євро готівкою зі швейцарського рахунку Бетанкур 5-го лютого 2007-го року і таку ж суму - 26-го квітня 2007-го року.

До речі, окрім справи про незаконне фінансування, Саркозі закидають сексуальні домагання.

Поки Ніколя Саркозі розбирається з проблемами із законом, його дружина Карла Брюні переконує пресу, що не вагітна.

Карла Брюні не вагітна 

Як відомо, днями одне з видань повідомило про третю вагітність колишньої першої леді Франції

Втім, як повідомляє "Gazeta.ua", в журналі "Gala" зявилася фнормація, що Брюні особисто спростувала чутки про свій цікавий стан.

Фото AP з сайту Ntv.ru та з сайту "The Times of India"

IDEALMEDIA