Повалій розповіла, чим займеться у Раді

27 листопада 2012, 11:40

Співачка Таїсія Повалій, яка віднедавна є ще й депутатом, вже визначилася, що саме робитиме на новій посаді. Артистка плекає надію допомогти своїм колегам похилого віку та розробити закон про меценатство у галузі культури.

Про це Повалій розповіла в інтерв'ю газеті "Известия".

Ще на початку листопада співачка не знала, що робитиме у депутатському кріслі. Але зараз Тая вже вигадала більш-менш прийнятну відповідь на запитання про свою місію у Раді.

"Мені хочеться донести своє бачення проблем, з якими стикаються артисти. У нас нещодавно затвердили закон про меценатство у спорті, хочу, щоб такий же закон був затверджений стосовно творчих людей. Він полягає в тому, що меценати, які будуть допомагати артистам і театрам, отримають податкові пільги", - зазначила Повалій.

 Повалій вже вигадала собі заняття у Раді

"Крім того, мене хвилює доля артистів похилого віку. Часто ці люди, які віддали усе життя мистецтву, стають жертвами аферистів. Мені хочеться їх захистити. Якщо мені вдасться вплинути на вирішення цих проблем, буду щаслива", - додала артистка.

До того ж, Повалій наголосила, що сцену кидати не збирається.

"…У мене достатньо сил, щоб поєднувати політику і музику", - заявила вона.

До слова, днями Повалій відспівала свій перший сольний концерт у Кремлі. За словами її продюсера та чоловіка Ігоря Ліхути, це велике досягнення.

"Москва - дуже жорстке місто, не дарма є приказка, що Москва сльозам не вірить. Це місто сильних - свого роду Вавілон. Проте сюди прагнуть всі, будь-якій людині хочеться почуватися обраною, тільки сильні виживають в цьому місті. Я теж хочу, щоб ми почувалися після концерту москвичами, по-справжньому сильними людьми", - заявив чоловік української депутатки в інтерв'ю "Вокруг ТВ".

Сама ж Таїсія зазначила, що вже має друзів у російській столиці, а це, за словами зірки, "дорогого коштує".

Фото "Гламурчіка"

IDEALMEDIA