Гайді Клум не хоче ні шлюбу, ні юних коханців

8 січня 2013, 18:00

Німецька супермодель Гайді Клум, яка торік розійшлася зі співаком Сілом, більше заміж не збирається – хіба що вже як буде бабцею.

Молодих коханців вона теж навряд чи заводитиме, хоча проти експериментів у ліжку нічого не має.

Про це Клум говорила в інтерв’ю журналові "Marie Claire", пише "Hollyscoop".

"Люди кажуть "О, як це тяжко – переживати розлучення. Чи хотіла я, щоби це сталося з моєю сім’єю? Ні. Але всі здорові, і ми рухаємось далі. Якби хтось занедужав, боронь Боже, це була б справжня проблема. Я цього (розлучення) не хотіла – і ніхто не хоче – але це не справжня проблема", - зазначила Клум.

 Для Гайді Клум розлучення - то не біда, але заміж вона більше не хоче

Мама Гайді навчала її, що ніколи не можна залежати від чоловіка. Заміж супермодель більше збирається, принаймні найближчим часом.

"Може, коли я проведу з кимось 15 чи 20 років і в старості ми для сміху це зробимо… Але такої потреби в мене більше нема", - сказала вона.

"Я можу зрозуміти, чому жінок приваблюють молоді чоловіки, бо правда в тім, що коли чоловік старішає, його форма змінюється. Молодші чоловіки більше тренуються, і коли знімається одяг, то приємно поглянути на сексуальне, м’язисте тіло. Але я реалістка. Мені наступного року буде 40, і я не думаю, що згодилася б прокинутися поряд із 25-річним", - зазналася багатодітна білявка.

Тим, хто, в будь-якому віці, полюбляє експериментувати в ліжку, хто є диким та шаленим, Клум радить час від часу показувати партнерові "чортячі ріжки", не боячись вийти за межі якихось норм.

Фото обкладинка журналу "Marie Claire"

IDEALMEDIA