Хетевей та Портман найгірше вдають із себе британок

4 лютого 2013, 15:59

Американська акторка Енн Хетевей потрапила до списку голлівудських зірок, котрим найгірше вдається балакати з британським акцентом.

До ганебного Топ-7, представленого виданням "Hollyscoop", також зарахували говірки Наталі Портман та Кіану Рівза.

На думку авторів, у стрічці "Один день" удаваний акцент Хетевей нагадує то про Кейт Міддлтон, то про Мадонну, то про Кіру Найтлі на старовинний манер. За це вона має сьому сходинку.

В Енн Хетевей  погано виходить британський акцент

Шосту посідає Джейк Джілленхол та його персонаж із "Принца Персії". Актор і сам зізнавався, що перші кілька тижнів зйомок його акцент був "жахливим".

Що стосується актриси Міші Бартон, то в фільмі 2007-го року "Однокласниці" вона примудрилася щосекунди говорити з різними акцентами – мешканки Каліфорнії, британської аристократки, жительки американського Півдня чи ірландки. До слова, гра її була теж "казково погана", зазначає видання.

На четверту сходинку автори помістили Кіану Рівза, не повіривши в акцент його героя в стрічці "Дракула".

 Кіану Рівз потрапив до сімки найгірших акцентів

Третє місце творці рейтингу віддали Наталі Портман за фільм "V означає вендетта". Зірка перестаралася і стала звучати неприродно, "наче така собі Джен Ейр",

На другій сходинці опинився Джош Хартнетт у стрічці "Англійський цирульник", а най-най-найгіршим з усіх виявився Джон Чідл. У стрічці "13 друзів Оушена", намагаючись говорити як британець, актор вимовляв із фальшивим акцентом останнє слово кожного речення. Вийшло препаскудно, підсумовує видання.

Фото Reuters, із сайту politico.com

IDEALMEDIA