Мадонна і Спрінгстін стали найдорожчими

25 лютого 2013, 16:46

Заробітки американської поп-діви Мадонни за 2012-й рік виявилися вищими, ніж в усіх представників музичної індустрії.

До Топ-10 найдорожчих зірок також увійшли Брюс Спрінгстін, британський рокер Роджер Уотерс та юний канадський співак Джастін Бібер.

Їхні минулорічні здобутки підрахувало видання "Billboard", пише "Contact Music".

Так завдяки своєму світовому гастрольному туру "MDNA" Мадонна спромоглася заробити 34,5 мільйона доларів. Це забезпечило 54-річний зірці перше місце в десятці.

Ще 1,5 мільйона склав прибуток від продажу її однойменного студійного альбому, котрий опинився на верхівках британських та американських чартів.

Таке фото найдорожча з зірок, Мадонна, виклала в Instagram  

Другу сходинку посів американський виконавець Брюс Спрінгстін. Левова частка з заробленої ним торік суми в 33,4 мільйона доларів теж надійшла з гастрольних виступів.

 Брюс Спрінгстін посів другу сходинку 

На третій сходинці опинився засновник "Pink Floyd" Роджер Уотерс із 21,1 мільйона, а на четвертій – хард-рок гурт "Van Halen", що заробив 20,1 мільйона.

Іще до Топ-10 потрапили: американський кантрі-виконавець Кенні Чесні (19,1 мільйона), рок-гурт "Dave Matthews Band" (18,9 мільйона) та співак Тім Макгро (18,3 мільйона).

Останні три місця в десятці посіли кантрі-виконавець Джейсон Олдін, котрий за минулий рік став заможніший на 17,5 мільйона, британські рокери "Coldplay" із заробітком у 17,3 мільйона та канадець Джастін Бібер. Останній протягом 2012-го заробив 15,9 мільйона.

Рокер Роджер Уотерс торік заробив 21,1 мільйона доларів 

Британська соул-зірка Адель не змогла піднятися вище за 11-ту сходинку, заробивши "лише" 14 мільйонів доларів. Ці гроші приніс їй альбом "21", а подорожувала зірка в 2012-му мало мало, що й не дивно – адже восени народився її первісток.

До слова, для найдорожчої Мадонни, є й неприємна новина для: вона отримала суворе попередження від фотосервісу Instagram, до якого нещодавно приєдналася.

Співачці порадили видалити знімки, котрі протирічать правилам ресурсу, інакше її акаунт може бути заморожений чи видалений, пише "Business Insider".

Швидше за все, йдеться про нещодавно викладене співачкою фото, на якому видно її сідниці.

Фото з Instagram Мадонни, Reuters з сайтів 3news.co.nz та jewishjournal.com

IDEALMEDIA