Метро: Показ дружини донецького бізнесмена не заважав пасажирам

21 березня 2013, 10:56

Київський метрополітен заявляє, що проведення модного показу дружини бізнес-партнера Януковича Олени Мігдісової на одній із станцій не заважало пасажиропотоку. Також у метрополітені відмовились повідомити вартість послуг.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит "Української правди".

"Презентація колекції бренду "Obrani" відбувалася в проміжок часу з 21.14 до 22.06. Для перевезення учасників заходу був задіяний окремий резервний состав електропоїзда, який в цей час не використовувався для перевезення пасажирів за графіком руху", - сказано у відповіді.

"Оскільки інтервал руху поїздів у зазначений час складає понад 8 хвилин, даний поїзд було подано на станції "Золоті ворота", "Львівська брама" в проміжок між прибуттям поїздів, що здійснювали перевезення пасажирів за графіком", - повідомили у метрополітені.

У Метрополітені запевняють, що показ Мігдісової нікому не заважав 

"На час проведення заходу на станції "Золоті ворота" забезпечувалося регулювання пасажиропотоків для уникнення їх перетинання та вільного проходу пасажирів і учасників заходу. При цьому, жодних змін у роботі станцій чи графіку руху поїздів не було, тобто станції не закривалися, рух поїздів на лінії не зупинявся, а Київський метрополітен працював за звичними графіками роботи", - наголосили у метрополітені.

Щодо вартості проведення показу, у метрополітені зазначили, що вона є договірною і "не може бути розголошена на підставі вимог закону про доступ до публічної інформації", оскільки фінансування показу відбувалося не за державний кошт і бюджетні кошти не витрачалися на його проведення.

Нагадаємо, минулого тижня дружина донецького бізнесмена Віктора Мігдісова влаштувала показ своєї колекції на закриті станції метро.

Фото "Bestin.ua"

IDEALMEDIA