Пугачова послала музичного критика

19 квітня 2013, 10:20

Російська співачка Алла Пугачова привселюдно посварилася з критиком.

Конфлікт між Примадонною і музичним критиком Михайлом Марголісом розгорівся під час телепрограми, присвяченій дню народження артистки, пише "Heart.ru".

Атмосфера на знімальному майданчику загострилася після виступу Лоліти Мілявської, яка виконала пісню Пугачової з репертуару 80-х - "Монолог". Щоб висловити свою думку про пісню, мікрофон взяв музичний критик Марголіс.

Незважаючи на своє давнє особисте знайомство з Аллою Борисівною, Михайло таки зважився виступити на її адресу з критикою.

"Чому ви так фривольно ставитеся до класики? Адже оригінальна версія віршів Цвєтаєвої "Монолог" відрізняється від кінцевого варіанту вашої пісні. Там не вистачає цілих чотирьох рядків!" - заявив Марголіс.

Спочатку Пугачова стала спокійно пояснювати, що це не вона особисто викинула з твору куплет, а композитор вирішив, що так буде краще. Але Марголіса ця відповідь не задовольнила.

Пугачова - Марголісу: Відвали від мене!

І тут Алла Борисівна вибухнула. Забувши не лише про правила ведення дискусії, а й про рамки пристойності, Пугачова різко звинуватила Марголіса в некомпетентності і порадила журналісту "щось почитати". А також більше думати про свою дружину.

Михайло не став мовчати і у відповідь заявив, що може напам'ять прочитати весь вірш Цвєтаєвої, і навіть не один. А про свою дружину й взагалі думає постійно.

"Кожен раз мене вражають питання, які не мають підґрунтя. Якщо треба пояснювати, то починати треба з першого класу. Читай більше, Міша, може, тоді хоч щось зрозумієш! Та він завжди такий, спеціально починає бешкетувати, щоб на нього увагу звернули!" - заявила Пугачова.

Тут у суперечку втрутився Максим Галкін, який встав на захист дружини. Він спробував дохідливо пояснити критику, що є популярний жанр, і в нього не засунеш "всього Бродського і Мандельштама".

"Я не вважаю, що від вилучення одного чотиривірша кардинально зміниться сенс усього вірша", - підсумував Максим.

Однак обурена Примадонна вирішила, що цього пояснення буде недостатньо.

"Ні, я тобі відповім! Ти питаєш - чому? Тому! І відвали від мене!" - послала Пугачова Марголіса.

Нагадаємо, днями Алла Пугачова відсвяткувала своє 64-річчя.

Фото "Экспресс-газеты"

IDEALMEDIA