Волочкова: Я боюсь повертатися додому

30 квітня 2013, 12:10

Російська балерина Анастасія Волочкова заявила, що боїться повертатися додому після пограбування її будинку.

У момент розбійного нападу білявка перебувала на гастролях у Варшаві. Зараз Волочкова вже вилетіла до Москви, пише "Комсомольская права".

На своїй сторінці в Twitter Волочкова написала, що її 7-річна донька Аріадна, яка в момент пограбування була вдома, досі дуже налякана.

"Я сама додому боюся повертатися", - додала балерина.

Перед вильотом до Росії, балерина розповіла, що у Варшаві їй подарували безліч квітів, які вона збиралася привезти до Росії і віддати в храм - "за життя Аріадни".

Але пізніше Волочкова написала, що квіти через кордон провезти не дозволили:

"Це ж моє Багатство. Після життя Аріши. Розпач сьогодні".

Волочкова каже, що її 7-річна донька Аріадна дуже налякана

Нагадаємо, в ніч на 29-те квітня, троє невідомих пограбували будинок Волочкової у Москві.

Бандити побили і зв'язали прислугу балерини, після чого викрали два сейфи, які стояли в спальні артистки.

За попередньою інформацією, пограбування було скоєно за наводкою. Грабіжники вибрали момент коли Насті не буде вдома, також вони добре знали, де зберігаються її цінності, і мали спеціальний інструмент, який дозволив їм розкрити один з сейфів.

На волі в момент пограбування залишилася дочка артистки Аріадна. Саме вона після того, як грабіжники пішли, звільнила дорослих. Поки бандити були в будинку, дівчинка прикинулася сплячою. А після того, як небезпека минула - звільнила старших, вона перерізала пута за допомогою ножиць, які лежали на столі в її кімнаті.

До слова, покищо Волочкова коментує пограбування лише у соціальних мережах. А от до журналістів, як обіцяла, білявка так і не вийшла.

Представники ЗМІ зібралися біля будинку Анастасії в очікуванні обіцяного коментаря артистки, про який раніше заявила її прес-секретар.

Однак Волочкова вирішила, що не хоче говорити з журналістами.

Фото "Комсомольской правды"

IDEALMEDIA