Зеленському телефонував чоловік з погрозами суїциду

28 травня 2013, 13:33

Шоумен Володимир Зеленський зізнався, що дружина його часто ревнує до жінок, які телефонують вночі. Втім, дзвінки від жінок – це ще не межа. Якось Володимиру подзвонив чоловік і пригрозив, що накладе на себе руки.

Про це Зеленський розповів Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Шоумен зізнався, що дружина Олена його ревнує, ображається на нього і навіть не розмовляє. Але, на думку Зеленського, це означає, що вона його кохає.

"Якби цього не було, це певно була б не любов", - вважає Володимир.

Причому часто приводом для ревнощів стають нічні телефонні дзвінки та смс від дівчат і не тільки.

"Жінки, які телефонують вночі, це не так страшно. Був один мужичок, він телефонував і казав: "Якщо ти зі мною не поговориш, я кинуся з будинку" і ти починаєш його слухати. Це дуже страшно. Тож жінки ще доволі адекватні у телефонних дзвінках", - поділився Зеленський.

Зеленському вночі телефонують чоловіки 

Також Володимир розповів про те, як вони з дружиною пораються з маленьким синочком Кирилом.

"Ми з нею постійно міняємося. Хтось з малим лишається. Я не знаю взагалі, як мами це витримують, для мене це величезна таємниця. Я намагався співати йому пісень "Кварталу", але не допомагає", - зазначив артист.

"Це рабська праця. Я схиляю голову перед усіма жінками. Це важче, ніж піти у фітнес-зал. Тому що коли ти тримаєш дитину, у тебе затікають абсолютно усі м'язи", - поділився Володимир.

Нагадаємо, нещодавно Зеленські похрестили свого 4-місячного малюка.

Фото "ТСН"

IDEALMEDIA