Журналісти "поховали" Володимира Етуша

6 вересня 2013, 10:08

Актора, професора і художнього керівника Вищого театрального училища імені Щукіна Володимира Етуша поховали заживо.

Новину про смерть 90-річного артиста повідомив телеведучий Юрій Ніколаєв в ефірі одного з центральних російських телеканалів, пишуть "Дни.ру".

Сумна новина про смерть Етуша прозвучала на тлі пропозиції Ніколаєв вшанувати пам'ять артистів, які пішли з життя. Під сумну музику на екрані з'являлися фрагменти виступів Андрія Миронова, Любові Поліщук, Семена Фаради, Володимира Етуша. Ця безглузда випадковість і породила домисли про смерть артиста.

90-річного Етуша передчасно поховали

Однак прихильники, близькі та рідні Етуша були шоковані його раптовою кончиною. Вони стали телефонувати до квартири Володимира Абрамовича. Той був ще не в курсі, що його вже "поховали", і у властивій йому жартівливій манері відповідав: "Не дочекаєтесь. Принаймні - зараз".

Але з кожним дзвінком настрій Етуша погіршувався - акторові набридло виправдовуватися, що він все ще живий і готується до вистави. Тим часом дзвінки посипалися і його дружині: публіка висловлювала свої співчуття жінці.

Нагадаємо, 6-го травня Володимиру Етушу виповнилося 90 років.

Актор відомий глядачам за такими фільмами, як "Кавказька полонянка", "Дванадцять стільців", "Іван Васильович змінює професію", "Пригоди Буратіно" та іншими.

Фото "Сегодня"

IDEALMEDIA