"Міс Всесвіт-2013" підозрюють у пластичних операціях

28 листопада 2013, 11:09

Власниця титулу "Міс Всесвіт-2013" Габріела Іслер опинилася в центрі скандалу.

Венесуельську красуню підозрюють у пластичних операціях, пишуть "Вести.ру" з посиланням на "Итар-Тасс".

Після того, як Іслер завоювала для своєї країни сьомий за рахунком титул "Міс Всесвіт", у місцевих соціальних мережах з'явилися чутки про те, що вона лягала під ніж хірургів.

Та на захист "Міс Всесвіт-2013" став венесуельський "Цар краси" Осмель Соусу. Він спростував чутки про те, що Габріела Іслер робила косметичні операції.

Наставник сотень венесуельських красунь, який багато років очолює конкурс "Міс Венесуела", заявив журналістам, що взагалі-то не бачить нічого поганого в тому, що жінки вдаються до допомоги скальпеля, щоб поліпшити свої зовнішні дані. Але у випадку з Габріелою Іслер в цьому не було жодної потреби.

"Міс Всесвіт-2013" Габріела Іслер лягала під ніж хірургів?

"Є люди, які прагнуть знизити заслуги дівчини, яка одержала чудову перемогу. Вони намагаються порівнювати її фотографії в 13-річному віці, на яких вона виглядає зовсім підлітком, і недавні знімки", - пояснив Соусу.

Він підготував за свою довгу кар'єру переможниць семи конкурсів "Міс Всесвіт" і семи конкурсів "Міс Світу" і ніколи не приховував інформації про хірургічні операції своїх підопічних. Проте щодо Габріели Іслер він стверджує категорично: "Ніякої хірургії".

Він додав, що коли вона погодилася на участь у конкурсі "Міс Венесуела", то поставила умову: жодних операцій.

Нагадаємо, цьогорічний конкурс "Міс Всесвіт" пройшов у Москві. Представниця від України Ольга Стороженко потрапила до десятки найкрасивіших дівчат 2013-го року, але до п'ятірки найкращих, на жаль, не пройшла.

Фото "Вести.ру

IDEALMEDIA