Орнелла Муті хоче стати громадянкою Росії

6 грудня 2013, 10:18

Італійська актриса Орнелла Муті не проти стати громадянкою Росії.

Про це 58-річна зірка фільму "Приборкання норовливого" заявила під час прес-конференції у Москві, повідомляють "Дни.ру" з посилання на "Итар-Тасс".

Актриса з'явилася перед журналістами в темному обтягуючий сукні, посміхнулася і сказала російською: "Доброго ранку, як справи, дякую".

На запитання журналістів, як їй вдається так добре виглядати, Муті відповіла, що "це все російське коріння".

"Мої дідусь і бабуся були росіянами, жили в Петербурзі. Вони виїхали і потім не змогли повернутися, це жахливо. Моя мама багато мені розповідала про Росію, мені подобається думати про своє російське коріння і подобається сюди приїжджати, дізнаватися щось нове про країну" , - пояснила Орнелла.

Орнелла Муті не проти стати росіянкою

Муті зазначила, що була б не проти наслідувати приклад французького актора Жерара Депардьє та отримати російське громадянство.

"Так, це можливо", - заявила вона.

Також актриса зазначила, що добре знає Петербург і бувала в Москві. За словами зірки, Північна столиця їй все ж подобається більше, а Москва здається занадто великою і галасливою.

"Мені подобається ваша сніжна зима, я почуваюся принцесою. Маленькою дівчинкою я із задоволенням дивилася російську "Анну Кареніну", - розповіла Муті.

Орнелла заявила, що готова знову зніматися в Росії. За її словами, вона вже спілкувалася з одним з режисерів щодо зйомок.

Глядачеві Муті перш за все відома за фільмами "Приборкання норовливого" з Адріано Челентано, "Шелест горобиних крил", "Бонні і Клайд по- італійські", "Римські пригоди" та інші.

До слова, минулого року Орнелла Муті разом із Жераром Депардьє їздили розважати главу Чечні Рамзана Кадирова на його день народження.

Фото "Комсомольской правды"

IDEALMEDIA