Елтон Джон присвятив концерт вбитому російському гею

9 грудня 2013, 10:40

Британський співак сер Елтон Джон таки дав концерт у Москві, який до останнього був на межі зриву.

Під час виступу у столиці Росії артист закликав відмовитися від дискримінації людей за якимись ознаками, включаючи сексуальну орієнтацію, повідомляє "Интерфакс".

Елтон Джон прсвятив свій концерт, який пройшов 6-го грудня, Владиславу Торновому - гею, вбитому з особливою жорстокістю в травні цього року у Волгограді.

Звертаючись до публіки зі сцени, співак сказав , що його дуже засмутило прийняття в Росії "антигейського закону". Через це багато його колег і знайомих відмовляли від поїздки в російську столицю.

Елтон Джон таки виступив у Москві

Однак, як підкреслив Елтон Джон, він просто не зміг скасувати концерт, бо не хотів обманювати очікування своєї публіки.

"Подивіться навколо себе - ви бачите чоловіків, жінок, молодих і старих, геїв і гетеросексуалів. Тисячі щасливих людей, що насолоджуються музикою. Ми всі тут в гармонії, а гармонія це те, що робить сім'ї щасливими, а суспільство міцним", - заявив британець.

"Дух, який ми поділяємо цим вечором, - це якраз той дух, який побудує майбутнє якості, любові і розуміння, для моїх і ваших дітей", - додав він.

Також Джон наголосив, що закликає усіх відмовитися від дискримінації людей за якимись ознаками.

Нагадаємо, влітку, перед виступом Елтона Джона в Краснодарі, його навіть застерегли, щоб сценічне вбрання не було надто кричущим. У чому артист вийшов би на сцену, тепер ніхто не взнає. Виступ скасували через хворобу сера Елтона.

А організація "Уральський батьківський комітет" закликала Володимира Путіна взагалі не пускати Елтона Джона до Росії.

Фото kazanfirst.ru

IDEALMEDIA