Адама Сендлера визнали найбільш переоціненим у Голлівуді

10 грудня 2013, 17:35

Комедійний актор Адам Сендлер очолив рейтинг акторів, яким найбільше "переплачують" у Голлівуді.

На думку видання "Forbes", саме Сендлер є найбільш переоціненою зіркою.

Так, фільми за участю Адама принесли їх творцям значно менші прибутки, ніж вони очікували отримати завдяки грі актора.

Як зазначили в "Forbes", кожен долар, заплачений Сендлеру за участь в останніх його трьох картинах, приніс виробникам фільмів всього 3,4 долари.

Адам Сендлер очолив антирейтинг

Найневдалішими фільмами Сендлера за останній час були визнані "Такі різні близнюки" і "Тато-Досвідос". Збори першої картини не перевищили бюджет навіть удвічі - при витрачених 80 мільйонах доларів у прокаті було зібрано всього 150 мільйонів. Другий фільм взагалі провалився в прокаті - він зібрав 57 мільйонів при бюджеті 70.

Другою у рейтингу найбільш переоцінених зірок Голлівуду виявилася акторка Кетрін Хейгл. Її останні ролі у фільмах "Дуже небезпечна штучка" і "Кілери" принесли кіностудіям прибуток 3,5 долари з кожного заплаченого їй долара.

Кетрін Хейгл також не приносить кіновиробникам багато прибутків

Третьою у такому собі анти-рейтингу стала Різ Візерспун. За кожен сплачений їй долар виробники фільмів змогли отримати лише 3,9 долари прибутку.

Різ Візерспун так само - одна з найбільш переоцінених зірок Голлівуду

Також в список "Forbes" були включені Ніколас Кейдж, Кевін Джеймс, Дензел Вашингтон, Дженніфер Аністон, Метт Деймон і Райан Рейндолдс.

Для того щоб підрахувати загальний прибуток, який приносить виробникам фільмів той чи інший високооплачуваний актор, видання зіставило суми гонорарів артистів, бюджети фільмів, витрати на їх виробництво і прибуток, отриманий від фільмів в прокаті.

Фото "Reuters" з сайтів ibtimes.co.inibtimes.com та in.reuters.com 

IDEALMEDIA