Опра: Якби в мене були діти, вони б ненавиділи мене

12 грудня 2013, 10:55

Американська медіакоролева Опра Вінфрі вважає правильним своє рішення не заводити сім’ї та не шкодує про те, що не має дітей.

Про це вона говорила в інтерв’ю "The Hollywood Reporter".

"Якби в мене були діти, мої діти ненавиділи б мене", - поділилася Опра.

"Закінчилося б тим, що вони говорили б про мене в якомусь еквіваленті шоу Опри; бо щось (певний аспект життя) страждало б, і це, напевно, були б вони", - пояснила 59-річна телезірка.

Як пригадує Опра, її подружка дитинства, а нині відома телеведуча Гейл Кінг, іще малою виписувала імена своїх майбутніх дітей, і тепер має їх двійко.

"У неї були такі мрії, а я мріяла про те, як би мені стати Мартіном Лютером Кінгом", - зазначила Вінфрі.

 Опра Вінфрі не шкодує, що в неї нема дітей

Опра багато чого досягла в житті, але каже, що попереду в неї ще довгий шлях. Один із найважливіших уроків, який вона засвоїла, це як правильно розпоряджатися своїм успіхом та багатством, яке приходить із ним.

"Коли ти – найуспішніша людина в своїй сім’ї, серед своїх сусідів та в своєму місті, усі вважають, що ти – Перший національний банк. І ти мусиш зрозуміти для себе, де межі", - зазначила Опра.

"Я досягла межі, де ніхто не просить у мене менше, ніж 5 тисяч доларів. Довгий час я відчувала, що змушена відповідати "так", бо думала: "Я ж не можу брехати і казати, що в мене їх нема. Моя зарплатня надрукована в газеті". Я придбала стільки будинків та автівок, що й сказати вам не можу" – розсміялася теледіва.

Як відомо, коли Опрі Вінфрі було 14 років, вона народила хлопчика . Дитина прожила лише кілька тижнів.

Нагадаємо, у нещодавньому інтерв’ю телеведуча сказала, що вже не вийде заміж.

Фото АР з сайту "NY Daily News"

IDEALMEDIA