Плющенка оперуватимуть у прямому ефірі

25 лютого 2014, 10:18

Російський фігурист Євген Плющенко хоче, щоб операцію на його спині показали в прямому ефірі.

Про це спортсмен, який у Сочі завершив свою спортивну кар'єру, повідомив під час зустрічі з журналістами, пишуть "РИА Новости".

"Другого березня буде операція, витягуватимуть один з чотирьох шурупів, який зламаний. Я думаю, що багато хто це побачать, тому що я хочу показати, як це буде відбуватися", - сказав Плющенко.

На уточнююче питання, чи показуватимуть операцію у прямому ефірі, фігурист відповів ствердно. Однак ніяких деталей розкривати не став.

До слова, Плющенко заявив, що не поспішатиме з виходом на лід і прийняттям рішення про свою кар'єру після запланованої на березень операції.

Плющенка оперуватимуть у прямому ефірі

"Цього разу я поспішати не буду. В силу того, що рік тому було зроблено операцію, мені потрібно було поспішати, щоб встигнути виступити на рідній Олімпіаді, але зараз у мене є час", - сказав фігурист.

"Треба правильно відновитися, не поспішаючи, щоб більше таких наслідків не було", - підкреслив він.

"Мені лікарі сказали, що з 50 тисяч таких шурупів ламається всього два-три. Це добре, що все так зупинилося, тому що могла бути повна паралізація та інші наслідки", - сказав Плющенко.

Нагадаємо, днями стало відомо, що Євгену Плющенку доведеться знову лягти на операційний стіл. Як з'ясувалося, у спортсмена під час стрибка на розминці перед короткою програмою індивідуальних змагань на Олімпіаді зламався шуруп, що підтримує штучний міжхребцевий диск.

Фото "7 дней"

IDEALMEDIA