Путін облаштовує в Іспанії віллу за $18 мільйонів? ФОТО

24 квітня 2014, 14:19

Президент Росії Володимир Путін залишив далеко позаду Віктора Януковича з його "Межигір'ям".

Так, російському лідеру приписують "секретну власність", вартість якої оцінюється десь у 40 мільярдів доларів, пише "InoPressa" з посиланням на "La Stampa".

Зокрема, зараз в центрі уваги розкішна вілла в іспанській Марбельї, яка нібито належить Путіну.

"Безумовно, все неможливо довести, але в англійських та іспанських таблоїдах публікується фотографія "вілли Путіна" в іспанській Марбельї... 4 тисячі квадратних метрів, два басейни, спа-центр, спортивний майданчик і кінотеатр загальною вартістю 18 мільйонів євро", - пише видання.

Сусідами російського президента в ексклюзивному комплексі "La Zagaleta" будуть поп- ідоли, футболісти, підприємці та арабські шейхи.

Так виглядає "палац Путіна" в Іспанії?

Натомість Кремль все спростовує, так само, як спростовує повідомлення про "палац у Геленджику", поблизу Сочі. На будівництво якого, за словами колишнього ділового партнера путінського кола Сергія Колесникова, вкладений 1 мільярд доларів.

"Плітки це чи правда, фактом залишається те, що російський президент розвиває певний смак до резиденцій", - пише видання.

"Він не буде проводити канікули в Криму, де урядові дачі "знаходяться в жалюгідному стані, начебто б туди не ступала нога архітектора". Цей коментар, ймовірно, образив Віктора Януковича, який приділяв багато часу і сил і виділяв багато мільярдів на облаштування своїх вілл", - додає автор.

Як відомо, про те що Путін збирається придбати віллу в Іспанії стало відомо ще на початку 2012-го року.

А в жовтні того ж року британське видання "The Daily Mail" опублікувало проект палацу президента Росії неподалік від Марбельї. Тоді писали, що Путін придбав його за 15 мільйонів фунтів стерлінгів.

Прінтскрін "The Daily Mail"

IDEALMEDIA