Джолі та Пітт посварилися

26 листопада 2014, 13:12

Голлівудське подружжя Анджеліна Джолі і Бред Пітт посварилися.

Свідками сварки акторів стали папарацці, які одразу ж й зробили компрометуючі кадри.

Фотографії, на яких відображено емоційну сцену з життя Джолі й Пітта опубліковано на обкладинці видання "In Touch".

Знімки було зроблено в Сіднеї, коли зіркове подружжя знаходилося на балконі готелю. Судячи з фото, чоловік та жінка кричали одне на одного.

Пітт емоційно розмахував руками, а Джолі спостерігала за ним. Потім голлівудський актор покинув балкон, а його дружина, насилу стримуючи сльози, закурила сигарету.

Джолі та Пітт посварилися

"Він (Бред) був явно роздратований через неї. Вони продовжували говорити один з одним і він гнівно розмахував руками. Вони обидва були засмучені. Енджі виглядала так, ніби ось-ось заплаче", - розповів очевидець сварки.

Подейкують, після цього інциденту Джолі та Пітт уникали спілкування одне з один. Більше того, актори залишили Австралію на різних літаках.

До слова, нещодавно Анджеліна зізналась, що після заміжжя намагається догодити коханому. Про це акторка розповіла у шоу "Today", яке цитує "Aceshowbiz".

"Буває, що я вирішую стати відмінною дружиною, вирішую навчитися готувати. Правда, Бред каже мені: "Люба, ти ж знаєш, в чому ти сильна, а в чому ні". Але він знає мої сильні сторони як доброї жінки і хорошою матері", - зауважила Джолі.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі та Бред Пітт зіграли довгоочікуване весілля наприкінці цього літа. Офіційно актор жили разом ще з 2005-го року.

Обкладинка "In Touch"

IDEALMEDIA