П'яний Депардьє кричав матом на урочистостях до Першої світової. ВІДЕО

3 грудня 2014, 12:21

Французький актор Жерар Депардьє вляпався у черговий скандал: прихильник Путіна з'явився п'яним на урочистому заході у Брюсселі з нагоди сторіччя Першої світової війни.

Артист мав прочитати вірші, зокрема, твори його покійного сина Гійома. Натомість п'яний Депардьє, привітавшись з глядачами у залі, почав матюкатися та жалітися на життя, пише "The Telegraph".

Час від часу Жерар згадував, навіщо він вийшов на сцену. Однак актор постійно затинався і повторював фрази і речення двічі або навіть тричі, наче був у забутті.

Спершу глядачі сміялися та навіть аплодували Депардьє, та потім усі зрозуміли, що той поводиться так, бо перебуває напідпитку. Тому зал приголомшливо замовк.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

"Жерар Депардьє був явно п'яний, щоб не сказати більше", - розповів очевидець бельгійському виданню "La Capitale".

"Він почав з того, що йому важко знайти слова для привітання. Тоді він читав одну й ту ж фразу один раз, два рази, іноді навіть три рази! Потім він відволікся від тексту й почав говорити на тему політики у Бельгії", - додав інформатор.

Глядачі в залі змогли записати шматки виступу Депардьє на смартфони й викласти в Інтернет. Однак відео час від часу видаляють.

Та на одному із записів чутно, як актор кричить зі сцени: "Я не займаюся політикою!".

Організатори заходу перервали п'яне шоу від Депардьє через півгодини.

Нагадаємо, нещодавно актор зізнався, що випиває по 14 пляшок алкоголю на день.

Відео YouTube

IDEALMEDIA