Теракти у Парижі: реакція світових зірок

14 листопада 2015, 09:37

Жорстокі терористичні акти в Парижі 13-го листопада сколихнули весь світ.

Співаки, актори та моделі з усього світу не залишилися осторонь трагедії - на своїх сторінках у соцмережах зірки висловили підтримку французам.

Американська рок-група "U2" скасувала концерт в Парижі, який мав відбутися 14-го листопада. Про це йдеться на сайті колективу.

"Ми шоковані подіями в Парижі. Наші серця - разом з жертвами терактів і їх сім'ями", - йдеться в заяві "U2".

Музиканти висловили співчуття учасникам і глядачам концерту групи "Eagles of Death Metal", під час якого терористи захопили заручників і вбили 70 людей:

"Наші думки і молитви - з учасниками цієї групи і їх шанувальниками. І ми сподіваємося і молимося, що всі наші прихильники в Парижі перебувають у безпеці".

У Twitter та Instagram такі зірки, як Елтон Джон, Мадонна, Арнольд Шварценеггер, Бейонсе, Єва Лонгорія, Періс Хілтон, Пінк та інші висловили свої співчуття загиблим та пораненим і закликали світ молитися.

Як відомо, у п'ятницю 13-го листопада у Парижі сталися відразу сім терористичних актів: чотири рази була відкрита стрілянина по людях, в концертному залі "Bataclan" були взяті заручники, а на футбольному стадіоні у передмісті французької столиці прогриміли три вибухи.

За останніми даними, загинули понад 150 людей, безліч поранених. На всій території Франції введено надзвичайний стан.

Фото Instagram, Twitter

IDEALMEDIA