У Криму звинуватили Рішара і Сафіну в жадібності

25 січня 2016, 15:22

Так звана влада анексованого Криму знайшла крайніх у скасуванні концертів співака Алессандро Сафіна та актора П'єра Рішара. Мовляв, саме через жадібність артистів глядачі не побачать їх на півострові.

Про те, що скасування гастролей Сафіна та Рішара пов'язане не з політичними, а комерційними причинами, поспішив заявити так званий віце-прем'єр кримського уряду Дмитро Полонський. Про це пишуть "РИА Новости".

За словами Полонського, визначальним фактором для французького артиста стала можливість заробити в Україні більше, ніж у Криму. Так само бажання отримати більш високий гонорар буцімто послужило основою для скасування і концертів італійського оперного співака Алессандро Сафіна.

"Влада" Криму зробила Рішара і Сафіна крайніми

"Для цих колег головне - гроші. Для когось важливіше честь, совість, ділова репутація, а для когось важливі гроші. Нехай ця історія залишається на їхній совісті. Люди вибрали гроші, це чисто комерційний розрахунок, так як на Україні, наприклад, вони можуть дати десять концертів, а в Криму тільки один, тому тут суто фінансова історія", - вважає Полонський.

Самопроголошена влада Криму впевнена, що "багато видатних артистів, як російських, так і зарубіжних, приїжджали і будуть приїжджати на півострів".

Нагадаємо, П'єр Рішар та Алессандро Сафіна планували виступи на анексованому півострові, але згодом відмовилися від цієї ідеї.

Фото kinomania.ru

IDEALMEDIA