Лоза виправдовується: Мої слова вирвали з контексту

25 березня 2016, 17:46

Російський виконавець радянського хіта про пліт Юрій Лоза заявив, що його слова про рок-легенди "Led Zeppelin" та "Rolling Stones" вирвані з контексту.

Артист виправдовувався в ефірі радіостанції "Говорит Москва".

"В Інтернеті всі перепощують те, що опублікував Міша Козирєв, а він насмикав все це просто, взяв мої фрази, обрізав, кастрував їх без згадки контексту. Причому видер дві-три фрази навіть не цілком, а тільки закінчення, і опублікував. Весь Інтернет на мене накинувся. Якщо ви візьмете будь-яку частину цієї фрази, з неї можна виліпити, що завгодно", - побідкався Лоза.

Як відомо, напередодні Юрій розкритикував "слабенькі" рок-групи "Led Zeppelin" та "Rolling Stones" та Міка Джаггера і Кіта Річардса зокрема.

Утім, після критики на адресу самого Лози, він почав виправдовуватися, мовляв, що мав на увазі лише технічний бік питання.

"Я кажу про те, що Річі Блекмор - найбільший гітарист в історії рок-музики, а Кіт Річардс - слабкий гітарист. Я їх порівнюю між собою, а не з собою. Я кажу, що "Led Zeppelin" - велика група, концертні виступи були у них останнім часом дуже невиразними і слабкими з технічної точки зору. Я хоч слово сказав про те, що у них погана музика? Це аж ніяк не применшує значення цих груп для історії, для любові фанатів", - запевнив Лоза.

Але у мережі все більше жартів та фотожаб на цю тему.

IDEALMEDIA