"Весільного співака" Стінга висміяло британське видання

5 квітня 2016, 10:18

Британський співак Стінг, схоже, надовго запам'ятає свій виступ на пишному весіллі сина російського нафтового олігарха Михайла Гуцерієва.

І мова не стільки про великий гонорар, який, без сумніву отримав артист, а те, як на появу зірки відреагували журналісти та блогери. Та найбільше Стінгові дісталося від оглядача видання "The Guardian".

У матеріалі відверто висміюється фотографія, на якій "весільний співак Стінг" із букетом квітів стоїть поруч із нареченим Саїдом.

"Поки неясно, чому він тримає букет - можливо, умови його контракту вимагали від нього спершу виконати два попурі, а потім провести залишок вечора в якості флориста", - кепкує автор "The Guardian".

Стінгові дісталося найбільше

"Проте, просто подивіться на його обличчі. Він так заглядає в обличчя нареченого, наче все його життя залежить від цього", - додає він.

Автор матеріалу натякає, що, можливо, Стінг мріє отримати "російське Греммі". Окрім цього, співакові пригадали ще й виступ на весіллі доньки "тирана" - президента Узбекистану Іслама Карімова у 2010-му році.

Не забули в британському виданні й про інших світових артистів, які розважали гостей весілля Гуцерієва-молодшого - Енріке Іглесіаса та Дженніфер Лопес.

Зокрема, автор статті вважає, що Іглесіас так ретельно насував бейсболку на обличчя, аби його не впізнали, що з таким же успіхом міг послати виступати свого двійника. Мовляв, ніхто б все одно не помітив підміни.

Енріке ховався, але не сховався

Що ж стосується Джей Ло, то, на думку автора, вона вбралася, хоча й у свої звичні відверті концерті вбрання, але вони були не надто доречними на мусульманському весіллі.

Нагадаємо, весілля сина російського олігарха - 28-річного Саїда Гуцерієва та 19-річної студентки-медика Хадіжу Ужахової вже проголосили весіллям року. На помпезну церемонію, за деякими підрахунками, витратили мільярд доларів.

Окрім іменитих закордонних зірок на весіллі також співала Алла Пугачова.

Фото Instagram

IDEALMEDIA