У Росії вимагаються заборонити Лозу

3 червня 2016, 17:47

У Росії закликають заборони співакові Юрію Лозі будь-яку творчу та концертну діяльність.

Відповідна петиція з'явилася на сайті "Change.org".

Автор звернення зазначив, що співак останнім часом дозволяє собі недалекі і дурні висловлювання, що ганьблять честь і гідності людей зі світовим ім'ям і репутацією. Та останньою краплею, схоже, стала критика Лозою космонавта Юрія Гагаріна.

Лоза вкотре відзначився

"Ця "особистість" посміла заперечити досягнення першого космонавта землі Юрія Гагаріна, заявивши, що він нічого не робив, а просто лежав. Це ображає не тільки патріотичні почуття громадян Росії, але і всіх людей, які так чи інакше мають відношення до космонавтики!" - йдеться в петиції.

Як відомо, днями Лоза розкритикував Гагаріна. У мережі одразу ж почали тролити автора "Плота".

А космонавт Олексій Леонов узагалі назвав Лозу засранцем.

До слова, днями "Deep Purple", яких свого часу критикував Лоза, ознайомилися з його творчістю.

Пісню "Плот" росіянина рокерам дали послухати журналісти "Московського комсомольця". Вони ж і розповіли про претензії Лози до "Deep Purple". Щоправда, музиканти не стали уподібнюватися співакові з Росії й просто відповіли загальними фразами.

"Будь-яка творча людина - скульптор, художник, актор, музикант - робить свою справу з правильної причини: тому, що це приносить вам радість. Ми, наприклад, граємо від душі. Так буде завжди. Якщо вони хочуть слухати вас - значить, вони вам довіряють. І цю довіру потрібно виправдати", - сказав учсник "Deep Purple" Ян Пейс.

Коли ж Лоза довідався, що рокери слухали його пісню, то у буквальному сенсі оскаженів. Нецензурну реакцію співака можна почути у відео, опублікованому одним з каналів.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, останнім часом Юрія Лозу потягло на критику. Артист вже встиг проїхати по "The Rolling Stones", "Led Zeppelin", Моцарту та російському гімну.

Фото "Вконтакте" та Twitter

IDEALMEDIA