Лідеру "Rammstein" причепили Путіна і подарували "путінофон"

29 червня 2016, 16:57

Лідер гурту "Rammstein" Тілль Ліндеманн став власником "путінофона", а на додачу німецького музиканта записали ще й в прихильники Путіна.

Російська компанія, яка виробляє iPhone з золота і платини з портретом президента Росії, прифотошопила портрет Путіна на футболку Ліндеманна. Про це повідомляє "Газета.ру".

Творці "путінфонів" розіслали виданням офіційний прес-реліз із фотографією фронтмена "Rammstein" з подарунковим телефоном. Та найцікавіше, що на грудях у співака був зображений Володимир Путін, що й привернуло увагу.

Та пізніше з'ясувалося, що німецька рок-зірка не вдягав футболку з роcійським президентом, і це звичайний фотошоп.

Тож компанії, яка прославляє Путіна на телефонах, не залишалося нічого іншого, як підтвердити це. У новому релізі також поспішили заявити, що Тілль Ліндеманн не виступав проти санкцій щодо Росії.

Хоча спершу йому приписали ці слова: "Ставши власником телефону "Caviar Supremo Putin Trevolte", в поєднанні жовтого золота і чорненого титану з барельєфом портрета Путіна, Ліндеманн підкреслив своє виключно шанобливе ставлення до російського президента і висловив протест проти санкцій щодо Росії".

Сам лідер "Rammstein" поки ніяк не прокоментував ситуацію.

Нагадаємо, раніше випустили "путінофон", присвячений анексії Криму.

Фото Twitter

IDEALMEDIA