Куніс написала есе про приниження і погрози

3 листопада 2016, 17:44

Актриса Міла Куніс долучилася до знаменитостей, які піднімають тему приниження жінок у Голлівуді.

Зірка опублікувала есе з відвертими розповідями зі свого життя. Зокрема, як ій погрожували зламати кар'єру, якщо вона не роздягнеться. Текст сповіді Міли розміщено на порталі "A Plus".

"Ти більше ніколи не працюватимеш у цьому місті. Звичайно, кліше, але це ще й те, чим погрожував мені продюсер, коли я відмовилася позувати напівоголеною для обкладинки чоловічого журналу для реклами нашого фільму", - почала Куніс.

"Були випадки, коли мене ображали, вичавлювали з гри, платили менше грошей, ігнорували і принижували іншими способами просто через мою стать", - додала вона.

Куніс розповіла про приниження

За словами Міли, вона була розлючена і почувалася предметом об'єктивації, але разом з тим вона вперше у своїй кар'єрі сказала "ні", і кінця світу не сталося.

Куніс пригадує, що на початку кар'єри думала, що для успіху в кіноіндустрії потрібно слідувати правилам чоловіків.

"Але чим старше я стаю, тим більше розумію, що це нісенітниця. І найгірше, я сама відповідальна за цю ситуацію, тому що дозволяла так поводитися з собою", - наголосила вона.

Акторка закликала жінок бути сміливішими і не приймати сексистські правила гри.

"Я працюватиму в цьому місті, але я не працюватиму з тобою", - цими словами Міла закінчила своє звернення.

Нагадаємо, наразі Міла Куніс чекає на другу дитину. Майбутній татусь Ештон Катчер уже навіть прохопився, що це таки буде хлопчик.

Фото Instagram

IDEALMEDIA