У Києві скасували концерт Шури

9 листопада 2016, 10:26

Служба безпеки України та низка депутатів домоглися того, аби у Києві скасували концерт російського співака Шури.

Про те, що шоу артиста, заплановане на 11 листопада в одному зі столичних клубів, не відбудеться, написав Дмитро Корчинський у своєму Facebook.

"Спільними зусилля Оксани Корчінської, Лева Парцхаладзе та СБУ удалось скасувати концерт ватної московської лгбт-дірки - Шури та заборонити йому в'їзд до України. Постскриптум: у своєму тренованому задньому проході він намагався нелегально провезти духовну скрєпу", - зазначив він.

Сам Шура також відреагував на свій скасований київський концерт.

"Дорогі мої українці! Мій концерт в Києві 11-го листопада не відбудеться, все дуже банально, групка "людей" оголосила мене українофобом, заістеріла, паскудні слова на мою адресу почали вивергати, кляузничати, скаржитися в СБУ, як же мовляв так, куди дивитеся, їде головний ворог нашої країни", - зазначив Шура.

Шура не заспіває в Києві

Він додав, що усі просто побачили його відео дворічної давнини, на якому він радіє анексії Криму.

"Друзі, де ж свобода... про яку ми всі так кричимо, свобода слова, де вона? Приїжджайте до нас в Росію, у нас можна всім співати, хто б він не був, як би одягнений не був, яких би поглядів не дотримався, я 20 років на сцені, і почуваюся абсолютно вільним! Я не політик, і в політику не лізу, просто люди, будьте добрішими і творіть добро!" - написав Шура.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що російській співачці Крістіні Орбакайте також заборонять з'являтися в Україні. Щоправда, офіційно СБУ поки не оголосило артистку "нев'їздною".

Чого не скажеш про Наталку Корольову, якій Служба безпеки заборонила найближчі п'ять років перетинати кордон України.

Фото "Вконтакте"

IDEALMEDIA