Танці про Холокост: жінка Пєскова прогриміла на весь світ із номером на ковзанах

28 листопада 2016, 10:20

Речник російського президента Дмитро Пєсков та його дружина-фігуристка Тетяна Навка опинилися на перших шпальтах світових ЗМІ.

Причиною став номер на ковзанах, який днями виконала Навка в парі з Андрієм Бурковським на танцювальному реаліті-шоу. Парочка удала з себе жертв Холокосту, нап'явши смугасті форми в’язнів концтабору з жовтими зірками Давида на грудях.

Скандальний перфоменс не оминули увагою такі авторитетні видання, як "The Huffington Post", "CNN", "The Guardian", "The Independent" та інші. Про нього пишуть, зокрема, "People" та "CBS News".

Колажем знімків номеру Тетяна поділилася в своєму Instagram, назвавши цей номер, в основу якого ліг фільм "Життя прекрасне", одним зі своїх найулюбленіших. 

Дмитро Пєсков у коменарі "Лента.ру" сказав, що пишається своє дружиною Але зауважив, що робота не лишає йому вдосталь часу для перегляду її виступів.

Одначе захват Навки та Пєскова поділяють далеко не всі. Багато кому експлуатація такої теми в розважальному телешоу видалася блюзнірством.

"6 мільйонів мертві. Це – не мистецтво, це – щось хворе. Ви мусите перепросити", - пишуть Тетяні інтернет-користувачі.

"Це огидно. Ви не розумієте, що прославили звірячу жорстокість? Справа не в фільмі – справа в реальному житті та вбивстві мільйонів людей!", - обурюються в мережі.

Нагадаємо, Дмитро Пєсков і Тетяна Навка побралися в 2015-му році. Парочка тоді стала живим інтернет-мемом завдяки годиннику чоловіка за 670 тисяч доларів. Його скромному держслужбовцеві подарувала, звісно ж, Навка.

Фото з Instagram Навки, відео з YouTube 

IDEALMEDIA