Лоза про батьківство Джаггера: У 73 ставати татком дещо запізно

10 грудня 2016, 14:46

Російський співак Юрій Лоза, який останнім часом знайшов себе у "критиці", не зміг пройти повз новину про восьму дитину американського рокера Міка Джаггера.

Автор "Маленького плота" присвятив лідеру "The Rolling Stones" цілий допис у своєму Facebook.

"Попросили прокоментувати народження восьмої дитини у Міка Джаггера. Я відповів, що щиро вітаю лідера роллінгів, але вважаю, що в 73 ставати татком дещо запізно", - написав Лоза.

А може Лоза заздрить Джаггеру?

Він узявся "моралізувати" стосовно того, що батьківство - трохи інакше, ніж просто виплачування аліментів і відправка вітального смс у день народження.

"Жінці немає ще й тридцяти, тому, швидше за все, вона скоро вийде заміж. Що ж хорошого в тому, що хтось інший з'явиться поруч з хлопчиком і керуватиме його вихованням. Відповідно, нічого джаггерівського в звичках юного спадкоємця не буде, але тоді навіщо було все це затівати?" - наголосив росіянин.

Лоза також опублікував архівне фото Джаггера й пожартував з нього.

"До речі, ось одна з моїх улюблених фотографій Міка Джаггера, яка доводить, що і в молодості він іноді робив необдумані вчинки. Ну самі поміркуйте: якщо в компанії знаходиться Ален Делон, хіба можна приходити туди з дівчиною? Та ще й в різних шкарпетках..." - заявив співак.

Російський співак навіть "не зацінив" різнокольорових шкарпеток рокера

Нагадаємо, на початку грудня Мік Джаггер увосьме став татком. Подруга рокера, балерина Мелані Хемрік народила йому сина.

Фото Facebook

IDEALMEDIA