"Наш друг, наша принцеса": зірки прощаються з Керрі Фішер

28 грудня 2016, 11:01

Колеги, друзі та шанувальники прощаються із американською акторкою Керрі Фішер.

Вони згадують "принцесу Лею", котра кілька днів боролася за своє життя після інфаркту, і чиє серце назавжди зупинилося 27-го грудня.

"Керрі була єдиною в своєму роді… блискучою, оригінальною. Кумедною та емоційно безстрашною… Вона хоробро прожила своє життя…", - сказав Харрісон Форд "US Magazine", додавши, що всім її бракуватиме.

"Немає слів", - написав у Twitter актор Марк Хемілл, поставивши тег "розчавлений" та виклавши фото себе з Фішер.

"Завжди непросто втрачати життєво важливого, незамінного члена родини, але ця втрата геть крає серце. Керрі була єдиною в своєму роді, яка належала всім нам – хотілося їй того чи ні. Вона була НАШОЮ принцесою, чорт забирай, та актрисою, котра з неясного персонажа зіграла жінку прекрасну, нестримно незалежну та страшенно кумедну, яка брала на себе відповідальність, і від якої нам усім перехоплювало подих", - сказав він трохи згодом у великому пості.

Марк зазначив, що Керрі зіграла дуже важливу роль у його професійному та особистому житті, і вони були б набагато порожніші без неї.

"Я вдячний тобі за сміх, за мудрість, за доброту та навіть за зухвалі, егоїстичні капості, які моя люба космічна близнючка робила мені впродовж років. Спасибі, Керрі. Я люблю тебе", - додав актор.

"Немає слів, щоби описати цю втрату. Керрі була найяскравішим джерелом світла всюди, куди б не приходила. Мені її дуже бракуватиме", - написав "Чубакка" Пітер Мейх'ю.

Свою скорботу та співчуття рідним та близьким Керрі Фішер також висловив режисер Джордж Лукас, а ще колеги акторки за фільмом "Зоряні війни: Пробудження сили" – Дейзі Різлі, Лупіта Ніонго, Гвендолін Крісті.

Шон Оно Леннон назвав Керрі Фішер одним із найкращих та найближчих своїх друзів, "суперновою таланту та хорошої вдачі", "своєю геніальною принцесою".

А актриса Джеймі Лі Кертіс присвятила свій пост єдиній доньці Фішер, 24-річній Біллі Лурд, котра знялася в останній частині фантастичної кіносаги, а ще грає в серіалі "Королеви крику".

"Моє материнське серце болить за цю тонко талановиту юну жінку. Дух її матері та її талант живе в ній, і я впевнена, що всі фанати та друзі Керрі дадуть їй простір та приватність", - написала Кертіс, виклавши фото Біллі.

До слова, в Інтернеті з'явився відеозапис проб молодесенької Керрі Фішер на роль принцеси Леї - її діалог із Харрісоном Фордом.

Як відомо, нещодавно акторка зізналася, що кохання її героїні та Хана Соло запалило іскру пристрасті і в самих акторах. У Фішер і 30-річного Форда, котрий на той момент був одруженим чоловіком, був роман.

Нагадаємо, 23-го грудня в Керрі Фішер стався інфаркт. 27-го актриси не стало.

Фото з соцмереж, відео з YouTube 

IDEALMEDIA