Собчак зухвало відповіла на критику своєї зовнішності

22 травня 2017, 16:22

Російська телеведуча Ксенія Собчак, котра днями взялася повчати президента України Петра Порошенка, влаштувала розбірки зі своїми підписниками в Instagram.

Білявка опублікувала селфі без макіяжу, а у відповідь отримала шквал критики щодо своєї зовнішності.

Та Ксюша не лишила це без уваги, а відповіла усім незадоволеним. Собчак виставила фото себе, лежачі на масажному столі, так, що весь фокус в кадрі на сідницях.

"Виставила себе без макіяжу і понеслося г*вно по трубам красунь інстаграм.. Щоб потік був невичерпний, зізнаюся: я себе люблю такою, не приховую обличчя, не влаштовує істерик через невдале фото подруг. Так, зовнішність ніколи не допомагала, а й не заважала мені домагатися свого, та й з чоловічою увагою проблем ніколи не було, скоріше, навпаки :) Адже сексуальна привабливість - це про енергію, а не розмір губ", - зауважила Ксенія.

"І, до речі, якби я була повинна оцінити жіночу красу, Тільда Суїнтон або Джессіка Честейн прекрасніші, на мій смак, за нескінченну смугу "Анджелін Джолі" різного калібру, що виставляють фото себе в колективному крику про допомогу, в бікіні і з важким поглядом. "Допоможи мені відчути себе впевнено!" - кричать мені ці фото і поза", - додала вона.

На останок Собчак резюмувала: "Спробуйте знайти упевненість в іншому місці. Всередині. Люблю вас! З легким паром!!".

Нагадаємо, напередодні Ксенія Собчак записала ціле відеозвернення до президента Петра Порошенка.

Жіночка розкритикувала, що той заборонив в Україні ВКонтакте і Одноклассники.

Фото з Instagram Собчак

IDEALMEDIA