Джессіка Біль почала статеве виховання 2-річного сина зі спільного миття

8 лютого 2018, 15:31

Американська зіркова пара, Джастін Тімберлейк та Джессіка Біль вважають, що статеве виховання дитини треба починати якомога раніше. Наприклад, їхній 2-річний син Сілес уже знає, що мамині інтимні частини тіла відрізняються від його.

Джессіка миється разом із хлопчиком у душі.

Про це вона розказала, виступаючи на конференції MAKERS, де представила спільне з Челсі Хендлер відео про те, що кожна жінка мусить знати власне тіло, пише People.

"Моїй дитині два з половиною року, і ми вже починаємо (статеве виховання). Ми вживаємо терміни... ми приймаємо разом душ і кажемо: "Ось що у мене є. Ось що є в тебе." Ми просто говоримо про це. Я знаю, що він іще дуже малий, але я дійсно вважаю, що як почати рано, то не буде сорому", - пояснила жінка Тімберлейка.

"Я не хочу казати йому "Пильнуй свої інтимні місця". Це ж прекрасна річ. У тебе вона є, а моя інакша, і це ж класно, друже. Ми маємо поважати себе та одне одного. Тож я впевнна, що це починається дуже змалку", - додала Джессіка.

Біль і Тімберлейк уже почали статеве виховання 2-річного сина 

Та й сама Біль весь час намагається "підвищити свій сексуальний IQ". І є прогрес у тім, що вона вже може чесно озвучувати чоловікові свої відчуття у ліжку.

"Я почуваюся впевнено, щоби сказати "Знаєш, що? Я не відчуваю" або "Це не приємно", або "Мені подобається". Гадаю, на це потрібно немало часу", - зазначила вона.

Нагадаємо, співачка Пінк виховує свою доньку Віллоу "генерно-нейтрально". І в свої 6 років дівча налаштоване одружитися з жінкою.

Фото з Instagram Біль, відео з YouTube 

IDEALMEDIA