У зрадженої Кардашян через стрес раніше почалися пологи?

12 квітня 2018, 11:24

Подейкують, секс-скандал, фігурантом якого став батько її майбутньої дитини, баскетболіст Трістан Томпсон, виявився надто сильним потрясінням для Хлої Кардашян. 

У 33-річної реаліті-зірки, котра мала народити наприкінці місяця, почалися перейми.

Про це 11-го квітня повідомило TMZ.

 Іще недавно щаслива Хлоя постила фото себе з батьком майбутньої доньки і хвалилася, що він ставиться до неї "як до Королеви"

Як дізнався портал, Хлої стало зле через кілька годин після того, як Інтернетом почали циркулювати відео та фото її коханого з іншою жінкою. Родина Кардашян одразу ж полетіла до Клівленда, де нині перебуває вагітна зірка, щоби підтримати її. 

За повідомленням джерел, Кардашяни, котрі й гадки не мали, що за спиною Хлої виробляє Трістан, страшенно засмучені.

До слова, немало таких, хто вважає, що Томпсон по-свинськи вчинив із вагітною жінкою, знайшлося серед спортивних уболівальників. Трістана, який грає за Клівленд Кавальєрс, трибуни зустріли виразним "фуканням", коли він вийшов на поле в середу.

Як пише People, дехто навіть не полінувався прихопити з собою плакати з написами на підтримку Хлої.

Нагадаємо, 27-річного Трістана Томпсона заскочили за поцілунками з молодою жінкою, особу якої на 100% ЗМІ поки не вдалося встановити. Імовірно, то була співробітниця стрипбару. Також спортсмена сфотографували, коли він із супутницею прямував до готелю.

Фото з Twitter та Instagram Кардашян 

IDEALMEDIA