Модель плюс-сайз Холлідей показала себе голу серед поля. ФОТО

26 вересня 2018, 17:56

Американська модель плюс-сайз Тесс Холлідей вирішила в черговий раз продемонструвати хейтерам, що їхня думка їй по цимбалах.

Апетитна кралечка, котра нещодавно збурила мережу, з'явившись на обкладинці Cosmopolitan, запостила в Instagram чергове провокаційне фото "ню".

Холлідей вирішила додати хейтерам тем для обговорення

"Цей місяць був випробуванням для мого душевного здоров'я, але ось вона я, все одно вціліла, все одно вдячна, все одно щаслива, все одно гладка дівчина з обкладинки... але й до дідька виснажена. Знаю, що це фото біситиме людей, що його поширюватимуть по всьому світі, кепкуючи та засуджуючи, говорячи, що я "чиню негативний вплив" на вразливі юні мізки, але я готова. Моє тіло зайжди було зоною бойових дій, але я з цим змирилася. Це у ваших мізках треба щось змінити", - написала Тесс.

Дотепниця Тесс: "Стараєшся не пукнути, але вдаєш фешн"

Як відомо, всім "доброзичливцям", котрі б'ють на сполох, мовляв, її ожиріння - це хвороба, Холлідей відповідає: її здоров'я - то не їхня справа. Зі слів Тесс, вона відвідує лікаря, в неї нема проблем із холестерином, гіпертонії чи діабету. До того ж, жінка виносила двох здорових синів.

Фото з Instagram Холлідей

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали