Розрив із дружиною призвів до самогубства фронтмена The Prodigy?

5 березня 2019, 10:15

Британський музикант Кіт Флінт міг укоротити собі віку, перебуваючи в депресії після розриву з дружиною, японською діджейкою Маюмі Кай.

Як стало відомо ЗМІ, пара розійшлася за деякий час до трагедії, і лідерові гурту The Prodigy довелося виставити на продаж їхній дім в Ессексі.

Про це пишуть The Daily Mail та The Sun.

Кіт Флінт міг перебувати в депресії через розрив із дружиною

На момент загибелі чоловіка Маюмі перебувала в Японії.

За 48 годин до того, як убити себе, Флінт узяв участь у 5-кілометровому забігу в Челмсфорді, встановивши особистий рекорд: 21 хвилина 22 секунди. Тоді ще ніщо не віщувало біди, і навіть не можна було уявити, що фото зі спортивного заходу стане останнім фото живого музиканта.

За 48 годин до смерті музикант (на фото у салатових гетрах) узяв участь у забігу

У своєму інтерв'ю журналові FHM у 2015-му році Кіт зазнався, що не накопичує гроші, а витрачає все тут і зараз, бо готовий піти з життя, як настане час.

"Всередині мене це було завжди, коли я відчую, що з мене досить, я себе уб'ю. Богом клянуся, це не щось суїцидальне - це однозначно позитивна річ. Тієї миті, коли я почну ходити під себе в ліжко, ви побачите, як я стану на шляху автобуса", - зазначив музикант.

"Мене не лякає те, ким я є; я просто хочу озирнутися назад і знати, що прожив те, що я вважаю повним життям. Ось і все. Щасливі дні", - додав Флінт.

Фронтмен The Prodigy одружився з японською діджейкою в 2006-му році

Дружину музикант називав своєю "рятівницею", яка помогла йому позбутися наркозалежності.

Сусіди Флінта, як і всі, хто його знав, шоковані тим, що сталося. Музиканта вони описують як людину дуже приязну. З їхніх слів, Кіт дуже любив собак, мав їх цілу зграйку та часто гуляв із ними. Нерідко бачили його на велосипеді чи під час пробіжки з тренером. 

Нагадаємо, тіло артиста поліція знайшла вранці 4-го березні в його домі. Про те, що причиною смерті Флінта стало самогубство, повідомив у мережі його колега за гуртом.

Фото з Instagram The Prodigy, з соцмереж

IDEALMEDIA