Адель не має шлюбного контракту і віддасть чоловіку $90 мільйонів?

22 квітня 2019, 12:47

Подейкують, британська співачка Адель, яка днями оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Саймоном Конекі, може втратити половину своїх статків. 

Їх оцінюють у 180 мільйонів доларів, відтак 90 цілком може "відпиляти" собі екс зірки. Адже шлюбного контракту пара буцімто не укладала.

Про це пише Radar Online.

Як дізналося видання, у січні Адель передала Саймону право власності на нерухомість у Лос-Анджелесі. Це помешкання на три спальні вартістю в 600 тисяч доларів.

Адель справді вийшла заміж без шлюбного контракту?

У лютому артистка продала будинок у Східному Сассексі за 3,8 мільйона. Наразі в зірки ще лишається маєток у Беверлі-Хіллз за 10 мільйонів, таунхаус у Кенсингтоні за 8,5 мільйона і квартира в Лондоні за 3 мільйони.

Що ж стосується причин ролучення Адель та Саймона, у котрих є спільний 6-річний син, то джерела кажуть, що чоловікові не підійшов ритм та стиль життя дружини-зірки.

"Саймона не цікавлять червоні хідники, шоубізові вечірки чи виходи на сцену, тоді як Адель нещодавно знову буває у студії звукозапису, готова кудись виходити і тусити", - зазначив інсайдер.

Так однією з нових подружок співачки є Дженніфер Лоуренс. Виявляється, у гей-барі вони якраз святкували розлучення Адель та заручини акторки.

Нагадаємо, в 2017-му році Адель була готова назавжди відмовитися від гастролей заради дому та сім'ї. Вона збиралася народити ще одну дитину. 

Фото з Instagram Адель

IDEALMEDIA