Фестиваль пан-азіатської кухні в Buddha-bar

3 квітня 2012, 13:15

У Buddha-bar Kiev проходить фестиваль пан-азіатської кухні.

 У Buddha-bar Kiev проходить фестиваль пан-азіатської кухні

Кожен гість ресторану може спробувати найкращі страви паназіатської кухні, замовивши один з дегустаційних сетів із чотирьох страв – за ціною 350 гривень.

 Кожен гість ресторану може спробувати найкращі страви паназіатської кухні
 Замовте один з дегустаційних сетів із чотирьох страв – за ціною 350 гривень

Відкрив фестиваль шеф-кухар всесвітньої мережі Buddha-bar Eric Rousselieres. Він представив експертам ТОП-10 страв пан-азіатської кухні.

 Відкрив фестиваль шеф-кухар всесвітньої мережі Buddha-bar Eric Rousselieres
 Eric Rousselieres представив ТОП-10 страв пан-азіатської кухні
 

Експертами на фестивалі виступили плавчиня Яна Клочкова, співачка Юлія Кавтарадзе, шоувумен Кароліна Ашіон, донька покійного прем‘єра Криму Ольга Джарти, художники Маша Шубина й Ілля Чічкан, телеведуча Василіса Фролова, футболіст Віталій Ревва із дружиною та інші селебрітіз.

Серед експертів була Ольга Джарти
 Ілля Чічкан
Віталій Ревва 

Запрошуємо у квітні спробувати кращі страви пан-азіатської кухні в дегустаційних сетах у лаунж-ресторані Buddha-bar.

Більш докладну інформацію Ви можете отримати, відвідавши наш сайт www.buddhabar.com.ua

Партнер фестивалю: мінеральна вода San Pellegrino і Aсqua Panna. Медіа-партнер: преміум-журнал "Со Вкусом". Напій фестивалю: шампанське Mumm.

 Юлія Кавтарадзе
 Віталій Ревва з дружиною Оленою
 

Фото PR-служби Buddha-bar

IDEALMEDIA