6-го листопада у гастрономічному житті Києва відбулася подія. В одному з ресторанів столиці готував вечерю володар двох зірок гіда Michelin - шеф-кухар Яннік Франк.
Вишукану вечерю відвідали Ася Мхітарян, Ольга Альонова, Лілія Пустовіт, Соня Забуга та інші гурмани, пише "Main People".
У меню для VIP-гостей фігурували крем-брюле з шалоської фуа-гра (з хрусткою медовою скоринкою, кріспи з ананасу), дикий сібас під вершковим соусом з тонкою лимонною ноткою, який подається з капустою і м'ясом краба, фірмовий Вітелло тоннато, каштановий десерт (хрустке безе, ромове парфе, глясе).
До столу також рекомендувалося вино вартістю по 190-250 гривень за келих.
|
Дружина футболіста Олександра Шовковського Ольга Альонова плюнула та й гайнула на вечерю від французького шеф-кухаря |
|
Гастрономічне свято відбулося за підтримки журналу, редактором якого є Соня Забуга |
|
Серед охочих попоїсти делікатесів на 2 мішленівські зірки була дочка регіонала Нвера Мхітаряна Ася |
|
Окрім того, на вечерю завітала дизайнерка Лілія Пустовіт (друга праворуч) |
|
Тут же за столом були організатори Українського тижня моди Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук |
|
Готував вечерю для VIP-гостей володар двох зірок гіда Michelin - шеф-кухар Яннік Франк з Ніцци |
|
Для киян шеф-кухар розробив спеціальне меню: крем-брюле з шалоської фуа-гра, дикий сібас під вершковим соусом, фірмовий Вітелло тоннато, каштановий десерт і вино по 190-250 гривень за келих |
|
Браво, шефе, крем-брюле з шалоської фуа-гра був чудовий! |
Фото "Main People"