"Мумій Троль" одружився, але не надовго?

25 березня 2008, 14:30

Лідер групи "Мумій Троль" Ілля Лагутенко таємно одружився, повідомляє "Экспресс газета".

Ще два роки тому у Підмосков'ї музикант почав будувати двоповерховий маєток для своєї нової пасії.

Минулої весни на ділянці робота кипіла. Тоді гастарбайтери повідомили, що в цьому особняку Лагутенко збирається жити зі своєю нареченою Анею Жуковою. Вони запевняли, що парочка планує узаконити свої відносини восени 2007-го.


Лагутенко і Жукова одружилися таємно

І от днями Лагутенко з‘явився на прем'єрі фільму "День радіо" у московському кіноплексі. Прийшов музикант не один, а з Анею Жуковою.

Коли парочка влаштувалася в кріслах, перше, що впало в око, - платинові обручки на безіменних пальцях обох.

Відповіддю Лагутенка на питання гостей прем'єри про "зажате" весілля були лише слова співака "потім". Зазвичай стриманий у проявах почуттів, Лагутенко цього разу до своєї супутниці був на рідкість ласкавий і уважний.

Парочка в обручках з платини

За ствердженням самого Іллі, Аня для нього не тільки кохана жінка, але й "муза, що надихає на найпрекрасніші вчинки".

Проте у серйозність стосунків Лагутенка й Жукової мало хто вірить. Друзі Іллі, які знають його ще зі школи, були упевнені, що музикант незабаром розстанеться з моделлю.

"Я абсолютно упевнений, що й Аню він незабаром кине. Штамп у паспорті - не перешкода!", - поділився думкою земляк Лагутенка Павло Ментюков.

А познайомив пару, як пише газета, відомий звідник Петро Лістерман.

"З Анічкою я познайомився в Парижі багато років тому. І всі ці роки беріг її для якого-небудь крутого олігарха, щоб заробити скажені гроші. Але Лагутенко мене пілдкорив своїм останнім альбомом, і я вирішив зробити йому подарунок. І віддав Аню. Першого хлопчика вони назвуть, зрозуміло Петєю", - повідомив Лістерман.

Лагутенко буквально світиться від щастя відтоді, як зустрів Аню, стверджують його близькі знайомі.

"Він мені якось відкрився: "Знаєш, я вперше у житті по-справжньому хочу мати родину з купою маленьких дітей, що бігають по великому будинку, затишним садком, спальнею з величезним ліжком і чарівною дружиною на ньому". Каже, для нього таке життя і є рай!", - розповів друг Лагутенка, який побажав не називати свого імені.

Поки Лагутенко будується у Підмосков'ї, але хоче купити острів

"Коли в мене з'явиться потрібна сума, я куплю собі острів у Папуа - Новій Гвінеї або в Домініканській Республіці, де, кажуть, продають невеликі острови. Там я і хочу будувати нове сімейне життя", - повідомив якось сам музикант.

З топ-моделлю Анею Жуковою, яка довгий час працювала у Лондоні, Лагутенко познайомився, коли дівчині було 22 роки. Тоді 37-річний Ілля півроку як розстався зі своєю попередньою пасією Надією Казкою.

Крім того, з іменем Лагутенка пов'язують таких дам, як Олена Тройновська, з якою він 15 років був одружений, Наталя Сімакова та вже згадана Надія Сіленська (Казка).

Фото "Экспресс газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів