Янукович відібрав номер у Бейонсе

28 серпня 2009, 11:17
Відома співачка Бейонсе та лідер партії "Регіонів" Віктор Янукович розгорнули боротьбу за президентський номер в готелі "Донбас-Палас".

Виявляється, Бейонсе, яка стане головною зіркою відкриття п'ятизіркового стадіону "Донбас-Арена", пообіцяли розмістити у шикарному номері. Вартість останнього сягає 2128 доларів на добу.

Однак згодом стало відомо, що той самий номер вже забронювали для Януковича, який також приїде на шоу, пише "Life.ru".

Організаторам довелось добряче попотіти, щоб залагодити цю ситуацію. Зрештою, Бейонсе запропонували королівський номер вартістю 2660 доларів за добу.

"Ми були поставлені в дуже незручне становище. Але, коли Бейонсе пояснили, який номер ми готові їй запропонувати, претензії до Януковича було вичерпано", - зізналися організатори шоу у Донецьку.


До речі, окрім умов щодо номеру, співачка виснула й інші. Так, Бейонсе наполягає, щоб на час її перебування на території стадіону було зачинено всі фастфуди, пише "Сегодня".

А ще вона вимагає відгородити її від шоколаду, солодощів, чіпсів та горіхів. Адже Бейонсе зараз на дієті й шкідлива їжа їй ні до чого.

Натомість артистка приготувала детальний список страв, які мають обов'язково бути у Донецьку. Так, зірці мають подати запечені з добутою цього року сіллю та свіжим часником окорока, крила та грудинку курчати. Гарніром має слугувати пропарена броколі та тушкований на пару шпинат.

Бейнсе висунула купу умов

Всі ці страви повинні бути подані на фарфоровому посуді не раніше ніж за 15 хвилин до прийому їжі.

У гримерці Бейонсе бажає бачити сирну нарізку та свіжі овочі. З напоїв співачка запросила - ящик дієтичної "Пепсі" (саме з виробниками цього напою у Бейонсе підписаний контракт).

До речі, гримерок має бути дві - для артистки та ще шістьох учасників балету.

Та найбільше чуток виникає навколо гонорару Бейонсе. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співачці запропонували 2 мільйони доларів за виступ. Однак тепер сума знизилась до 1,5 мільйони. Це обумовлено тим, що іноземна зірка виконає лише три пісні.

На розігріві ж Бейонсе виступатимуть вітчизняні співачки - Наталка Могилевська, Олена Вінницька та Світлана Лобода. Артисти разом виконають пісню "We are the champions".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів