Представницю на "Євробачення" Alyosha дискваліфікують? ОНОВЛЕНО

21 березня 2010, 13:16

За інформацією джерел ТаблоID, співачку Alyosha, яка мала представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2010" в Осло у травні, можуть дискваліфіковати. Національна телерадіокмпанія України вивчає питання.

Офіційно про дискваліфікацію артистки нібито мають повідомити під час прес-конференції у приміщенні Першого національного у неділю. Про це повідомило джерело з Національної телерадіокмпанії України.

Причиною дискваліфікації нібито стала надзвичайна схожість конкурсної пісні Альоші "To be free" із композицією "Knock me out" у виконанні Лінди Перрі Грейс. Тож українську дівчину, за чутками, звинувачують у плагіаті.

Дивіться відео Linda Perry Grace "Knock me out":


Дивіться відео Alyosha "To be free":

За словами самої Alyosha, слова пісні "To be free" належать перу Пітера Чекалюка і були написані ще у 1977-му році.

"...Юридична та міжнародна дирекції НТКУ, а також журі у повному складі зараз вивчають це питання", - йдеться в офіційному повідомленні НТКУ щодо участі представника від України на "Євробаченні-2010".

"Наразі триває обговорення пісні щодо її відповідності до правил EBU та конкурсу Євробачення. Якщо з‘ясується, що пісня не відповідає вимогам EBU, виконавцю, що виграв Національний відбір, буде запропоновано в короткий термін змінити пісню", - заявив гендиректор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Результати експертизи НТКУ повідомить в понеділок.

Нагадаємо, у суботу було вирішено, що Україну на "Євробаченні-2010" представить Олена Кучер під псевдонімом Alyosha із англомовною піснею "To be free".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів