Герман планує продати свої годинники і розповідає "казку" про Януковича

8 червня 2010, 15:44
Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман розповіла, що треба казати дітям про кримінальне минуле президента Віктора Януковича, та зізналася, що не проти б їздити на мопеді.

Та спершу голова канцелярії Януковича розповіла про свої чисельні дорогезні годинники та про те, куди планує їх сплавити.

Питання про славнозвісний годинник "Franck Muller" ціною у дворічний заробіток, який нещодавно засвітився на руці Герман, поставили на чаті "Кореспонденту". Зокрема, читач поцікавився, чи може державний чиновник дозволити собі таку "цяцьку", і куди Герман поділа свій старий годинник.

"Ви знаєте, я нікуди не поділа старий годинник, у мене є кілька пар подарованих годинників, які мені до дня народження зазвичай дарують друзі. Цього року теж подарували. Зазвичай я дізнаюся, скільки вони коштують, з інтернету", - сміючись відповіла колишня прес-секретарка Януковича.


Герман запевняє, що діамантові годинники їй дарують

Та далі Герман завела розмову про те, що не проти колись позбутися своїх годинників з діамантами:

"Мені це нагадало одну історію з Марією Заньковецькою. Вона одного разу зібрала всі свої подаровані коштовності та продала їх з аукціону, гроші від якого спрямувала національно-визвольному руху. Це, загалом, непогана ідея. Я теж, напевно, колись влаштую подібний аукціон і підтримаю якийсь рух, якщо в цьому буде користь для демократії".

Дісталося Герман і запитання про те, що сказати дитині, яка йде у перший клас, про кримінальне минуле Віктора Януковича.

"Потрібно сказати правду. Дітям завжди потрібно говорити правду. Потрібно сказати, що, коли йому було два роки, померла його мати. Батько одружився, а він жив із бабусею. А пенсія у неї була 12 карбованців. І бабуся його виловлювала в річці макуху, розставляла сітки, збирала її і продавала по 50 копійок за відро, щоб прогодувати онука", - почала розповідати про "тяжке" дитинство президента його вірна помічниця.

Згадала Ганна Герман і слізливу історію про те, як тоді ще маленький Вітя на перші зароблені гроші купив бабусі дзеркальце - "у неї все життя не було дзеркала і вона дивилася у віконне скло".

Та колись Герман може виставить свої "цяцьки" на аукціон

"Його (президента) виховала вулиця, і він потрапив у ситуацію, в яку може потрапити будь-яка сирота, яку нікому захистити", - описала одним реченням кримінальне минуле свого шефа Герман.

"І він зумів це подолати і стати кимось. Він переміг себе. Він піднявся дуже високо, хоча починав дуже низько. І в цьому його сила, і кожен хлопчик, якому важко, якому нема кому допомогти (а таке буває, і повірте, часто), повинен знати, що завжди можна стати краще і досягти більшого. Приклад Януковича це нам доводить", - додала вона.

Також заступниця глави адміністрації Януковича розповіла, що не проти б розсікати вулицями Києва на мопеді.

"Я би їздила на мопеді. У дитинстві їздила на мотоциклі, зараз на мопеді я б їздила з задоволенням", - заявила наостанок Герман.

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів