Путін став байкером. ФОТО

26 липня 2010, 09:43
Російський прем'єр-міністр Володимир Путін покатався з українськими байкерами та заговорив українською.

На вихідних політик приїхав на триколісному мотоциклі поспілкуватися з учасниками XIV Міжнародного байк-шоу під Севастополем.

Путін керував трайком з автоматичною коробкою передач "Харлей Девідсон" модифікації "Леман", що був прикрашений російським і українським прапорами, передає "Інтерфакс".

"Байк - найдемократичніший вид транспорту", - заявив Путін, пояснивши, що цей вид транспорту дає "солодке почуття свободи".

Після промови Путін роздав автографи байкерам: поставив свій підпис на декількох десятках фірмових байкерівських листівках, на сидінні одного з мотоциклів і навіть на чеській купюрі, привезеній байкером із Праги.


Одержати автограф захотіли й подруги байкерів, одна з яких наполегливо просила прем'єра розписатися в неї на руці. Чемно відмовившись, Путін поцілував їй руку.

Завершуючи бесіду, Путін попросив байкерів не гнатися за вітром: "Скажемо ні безбашенній їзді". "Хай живе байк", - побажав байкерам прем'єр українською.

Путін залишив шоу на чолі байкерської колони, яка відправилася на показовий мотопробіг по автомобільному кільцю Севастополя.

Фото з офіційного сайту Путіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів