У Грузії нарахували шість "коханок" Саакашвілі. ФОТО

8 вересня 2010, 15:10

Тбіліська газета "Квіріс палітра" склала список молодих жінок у політиці, які, на думку видання, домоглися успіхів у кар'єрі завдяки протекції президента Грузії Михайла Саакашвілі, пише "Комсомольская правда".

До "коханок" політика потрапила відома у Грузії співачка Софо Ніжарадзе. Жіночка покинула музику і почала працювати в МЗС країни. Нині Ніжарадзе претендує на посаду міністра культури.

Ще одна естрадна діва Грузії Ніна Цкріалашвілі також буцімто опинилася у міністерстві культури країни за протекцією Саакашвілі.

Подейкують, що грузинський лідер вподобав Ніну після того, як та знялася у доволі відвертій фотосесії у бюстгальтері із зображенням національного прапора.


Співачка Софо Ніжарадзе (ліворуч) та Ніна Цкріалашвілі (праворуч)

З нинішнім заступником міністра закордонних справ Грузії Ніно Каландадзе Саакашвілі познайомився в літаку.

Також до числа фавориток грузинського лідера зарахували і журналістку Алану Гаглоєву. Вона працювала на грузинському телебаченні і раптом опинилася у кріслі керівника прес-служби президента.

Ніно Каландадзе (ліворуч) та Алана Гаглоєва (праворуч)

Почесне місце у списку посідає і міністр з виконання покарань і юридичної допомоги Хатун Калмахелідзе.

А от нинішній міністр економіки Грузії 28-річна Вероніка Кобалія відзначилася виконанням стриптизу в канадському барі. Як стверджує видання, саме там її і примітив грузинський президент.

Хатун Калмахелідзе (ліворуч) та Вероніка Кобалія

Фото "Комсомольской правды" та newsru.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів