Сумська годує чужих чоловіків

29 листопада 2010, 15:15

Актриса Ольга Сумська вирішила навчити українських жінок готувати, пише "Комсомольська правда в Україні".

Затята тусовщиця випустила власну книжку рецептів "Готуємо разом" та розповіла, як підгодовує чужих чоловіків.

Взагалі-то видання з рецептами від Сумської вийшло в світ кілька місяців тому. Та оскільки готується другий наклад, то актриса вирішила знову похвалитися своїми кулінарними талантами.

Сумська-куховарка, каже, що ще й шити трохи вміє

"Готувати мене навчила бабуся. Як у селі говорили: "Немає більшої ганьби, як худа дівка". І я всі рецепти старанно записувала у зошит, бачите, от і стали в нагоді", - розповіла Ольга.


Найбільше "Роксолана" пишається своїми борщами. Особливо "сумсковським" - пісним борщем.

Причому підгодовує своїми стравами Оля не лише коханого, а й чужих чоловіків.

"З борщів я майстер. Буває, телефонує кум - актор Володимир Горянський - і каже: "Сумська, борщу хочу!" І я, повернувшись з якогось світського заходу, стою біля плити просто у сукні, на шпильках з зачіскою та макіяжем. 20 хвилин - і борщ готовий!" - хвалиться актриса.

До речі, серед любителів попоїсти страви "від Сумської" значиться і перший президент України Леонід Кравчук. Останньому особливо подобається філе індички, фаршироване морськими гребінцями.

"Вміти готувати для акторів так само необхідно, як і талант. Тому що, коли їдеш на зйомки, то три дні їси те, що пропонують, а потім заробляєш гастрит. Тому беру з собою домашню їжу або невелику плитку і на ній готую. Ще й режисерів пригощаю гарячим супчиком", - заявила новоспечена "письменниця".

Наостанок Сумська не забула зауважити, що кулінарна книга - це лише початок. Так, актриса готує до видання другу книгу - цього разу "Секрети краси".

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів