Дизель з "Green Grey" запевнив, що він не в камері. ВІДЕО

8 серпня 2011, 20:07

Один з лідерів гурту "Green Grey" Андрій Яценко, він же Дизель, спростував інформацію про те, що наразі він перебуває у в ізоляторі у зв‘язку зі справою про наркотики.

Дизель у відеозверненні запевнив, що на момент проведення операції із затримання злочинного угруповання у Києві він із командою виступав на фестивалі.

"6-го серпня група "Green Grey" виступала на фестивалі Summer Sound Griboffka International Music Fest (президентом якого є Дизель) у своєму основному складі: Андрій Яценко (Дизель), Дмитро Муравицький (Мурік), Дмитро Павленко (DJ), Валерій Дерев'янський (барабани)", - йдеться у повідомленні прес-служби фестивалю, яке надійшло на адресу редакції.

"Наразі менеджмент групи займається з'ясуванням ситуації, що склалася. Більш детальну інформацію буде надано в офіційному прес-релізі групи", - додається у повідомленні.


ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ ДИЗЕЛЯ – ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, у понеділок "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на джерело у правоохоронних органах написала, що один з музикантів гурту "Green Grey" був затриманий правоохоронцями.

Затримання відбулося в рамках операції зі знешкодження злочинного угруповання, яке займалося виробленням і розповсюдженням наркотиків.

Пізніше "Українські новини" написали, що затриманий музкант - бас-гітарист "Green Grey" Андрій Яценко, відомий як Дизель.

Відео прес-служби Summer Sound Griboffka International Music Fest

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів