Дюжев дякує богу за швидку реакцію

20 жовтня 2011, 11:20

Московська школярка, яка потрапила під колеса автівки російського актора Дмитра Дюжева, добре пам'ятає мить зіткнення. Дівчинці було дуже боляче, хоча Дюжев швидко зреагував та вчасно загальмув.

Про подробиці та наслідки ДТП повідомляє "Твой день".

Виявляється, 9-річна Світлана Копітцова чудово пам'ятає все, що з нею сталося.

"Вона перебігала дорогу - і тут раптово машина, потім вона відчула різкий біль у скроні і заплакала. Свєта сказала, що Дюжев запитував, чи боляче їй, а у неї так боліла голова, що вона не могла відповісти. Потім актор викликав "швидку" і взяв її на руки", - розповіла співробітниця дитячої лікарні.


Після того як дівчинка потрапила до лікарні, їй відразу ж поставили крапельницю і зробили повне обстеження.

"Світлана вже посміхається. Не розумію, чому таку бучу розвели навколо Дюжева?! Він прекрасний чоловік. Приїжджав до нас з квітами, приходив до Свєти, розмовляв з її татом. Дівчинка відбулася легким забиттям", - запевнила лікар школярки.

Дюжев переживає через аварію та постійно згадує ту мить

Сам Дюжев, звичайно ж, хвилюється через Свєту. За його словами, він постійно прокручує в голові ті фатальні хвилини понеділка, коли він збив дівчинку.

"Свєта вибігла з-за машини. Все сталося за секунду. І в ту саму секунду я встиг загальмувати. Тому й не сталося ... страшного. Я дякую Богові за те, що спрацювала реакція у мене. Якби не було досвіду водіння або був би втомлений, наприклад, все закінчилося б набагато гірше", - зізнався "Космос".

Як зазначає видання, жахливішим наслідкам аварії завадив ще й денний затор на дорозі та надійне авто актора.

"Я рухався зі швидкістю 30 - 40 кілометрів на годину, назустріч йшов щільний потік транспорту приблизно з такою ж швидкістю", - написав у своєму поясненні в поліції Дюжев.

Нагадаємо, 17-го жовтня зірка "Бригади" збив дівчинку. Спочатку говорили, що ДТП сталося на "зебрі". Втім, за результатами експертизи, Свєта перебігала дорогу не у зоні пішоходів, тож кримінальна відповідальність Дюжеву начебто не загрожує.

Фото "Твой день"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів