"Гайдамаки" звинуватили свого екс-соліста у "музичній фальсифікації"

20 лютого 2012, 16:00

Рок-гурт "Гайдамаки" оприлюднив відкрите звернення до прихильників, в якому звинуватив свого екс-соліста Олександра Ярмолу у "музичній фальсифікації".

Як виявилось, нещодавно Ярмола пішов з гурту через творчі розбіжності та створив новий проект під назвою "Ярема".

Але музиканти "Гайдамаків" Володимир Шерстюк, Іван Леньо, Олександр Дем’яненко, Сергій Борисенко та Сергій Соловій – запевняють, що "Ярема" – це кавер-версія їхнього гурту.

Про це екс-колеги Ярмоли написали у Facebook.


"Наголошуємо - новоутворений Олександром Ярмолою польсько-український колектив не є "Гайдамаками", до яких усі звикли, це – музична фальсифікація, іншими словами, кавер-версія гурту", - заявили музиканти.

Екс-вокаліст "Гайдамаків" (по центру) обурив своїх екс-колег

Учасники "Гайдамаків" наголосили, що їхній колектив є "живим музичним організмом, який сформувався під час… спільної роботи на сцені, єдиної філософії та світосприйняття".

"Набрані ж Ярмолою для співпраці музиканти, на нашу думку, порушують професійну етику. Адже під своїми іменами вони виконуватимуть чужий музичний матеріал, напрацьований музикантами "Гайдамаків" протягом останніх 15-ти років", - запевнили музиканти гурту.

Крім того, учасники "Гайдамаків" підкреслили, що їх було усунено від адміністрування та доступу до офіційного сайту гурту. Тож наразі вони працюють над новим медіа-контентом.

Нагадаємо, наприкінці січня "Гайдамаки" відкрили головну арену Польщі до "Євро-2012".

Фото з сайту Арт Вертеп

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів