Камалія на конкурсі краси отримала опік 3-го ступеня

21 січня 2013, 15:30

35-річна співачка Камалія, яка у 2008-му році перемогла у конкурсі "Місіс Всесвіт", зізналася, що на шляху до титулу на неї чекало багато прикростей.

Про це білявка розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

За словами Камалії, вона ретельно готувалася до конкурсу краси.

"Я брала кілька уроків з дефіле... Я ходила до психолога… Це все багато дало, бо ж дивляться не лише на твої зовнішні дані, а і на інтелект, соціальне становище, дивляться на тебе як на особистість. Чим ти займаєшся, як ти просунувся у кар’єрі. Дуже багато факторів", - поділилася співачка.


На запитання ведучої, яку мету вона переслідувала, Камалія відповіла:

"Для мене це був шанс заявити про себе. І отримати нові контакти у Європі, у світі".

Камалія згадала про участь у конкурсі "Місіс Всесвіт"

Але, попри гарну підготовку, за лаштунками з Камалією постійно траплялись якісь негаразди.

"Зі мною такі речі траплялися! У перший день, коли я прилетіла, у мене зникли прикраси за 3 мільйона доларів. Їх знайшли. Виявилося, що поки наші речі розносили по номерах, той хто це робив, заліз до ручної покладі. Але його, слава Богу, знайшли. Здійняли галас такий. Пригрозили інтернаціональним скандалом", - згадала жінка пакистанського багатія Захура.

Потім, під час зйомки на мотоциклах, Камалія, яка в той час була вдягнена у коротенькі шортики, притулилася оголеною ногою до розпеченої труби транспортного засобу і отримала опіки 2-го та 3-го ступенів.

Але і на цьому неприємності білявки не закінчилися.

"На балу в мене неочікувано відвалився підбор у дуже дорогих туфлях, які я одягнула вперше. Сиджу за столом, раптом мене викликають, був конкурс талантів, і я відчуваю, що просто ступаю в нікуди", - поділилася Камалія.

І на додачу вже у готелі на голову співачці впав карниз.

Фото "Bestin.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів